Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Perfil
Servicio Público de Empleo
Sector
Recursos humanos
Oficina Central
Plaça de Son Castelló, 1 (polígon de Son Castelló)
07009 Palma de Mallorca (Illes Balears)
Ver mapa
Datos de Contacto
Tel. 971 17 63 00
Fax: 971 17 63 01
Actividad
El Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) és un servei de gestió de l'ocupació per a les Illes Balears, que amb caràcter d'organisme públic, autònom, gratuït, d'accés universal, participació tripartita i paritària dels agents socials i econòmics en els seus òrgans gestors, definirà la planificació, gestió i coordinació de les actuacions relatives a les polítiques d'ocupació, amb l'efectiva participació dels agents econòmics i socials en la seva organització i funcionament.
Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) y el empleo
La intermediació laboral és una de les competències fonamentals del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) que té com a objectiu desenvolupar la seva finalitat com a servei públic d'ocupació. Mitjançant aquest Servei es facilita la col·locació de les persones inscrites com a demandants de feina en les oficines del SOIB i es dóna resposta a les ofertes d'ocupació presentades per les empreses per tal d'aconseguir treballadors idonis.
Portal del candidato:
Introducir su curriculum espontáneo:
Ofertas de trabajo en Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB)

Actualmente, Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) no tiene ofertas de empleo incluidas en DonEmpleo.com

Haz clic aquí para acceder a las ofertas de empleo de Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) en su propia página web.