Jobatus.es

Responsable torn de Nit - Tremp

Jobatus.es | Tremp - Lleida (España)
Clicar en "Inscríbete a la oferta ahora" te lleva fuera de DonEmpleo, no nos hacemos responsables de su contenido

Descripción del empleo
Al Grup Bon Preu busquem talent! Tens ganes de seguir creixent amb nosaltres? Vols liderar i motivar a un equip gestionant les seccions de secs d'un dels nostres establiments? Doncs anima't i continua sumant al projecte Bon Preu! Ara tens l'oportunitat per seguir creixent amb nosaltres, perquè si tu ho fas nosaltres també, junts sumem al projecte Bon Preu! Converteix-te en allò que vols ser, inscriu-te! Aquestes seran les teves funcions: Gestió de la productivitat: Fer seguiment de la descàrrega del camió i descarregar si convé, c ontrolar i fer seguiment de les productivitats individuals (fraccionat previ de l'establiment), etc. Gestió de producte: Prioritzar la reposició de producte fresc, vetllar pel cumpliment de neteja i protocols, fer reposició de qualitat amb rotació i caducitats (producte secs-basar, xarcuteria, fruiteria, carn i congelats). Frontejar i alarmar. Gestió Magatzem: Endreçar magatzem i neteja de la feina feta (5S) Gestió de Persones: Transmetre la informació d'empresa i d'establiment que li han fet arribar, ensenyar i formar a les persones del torn de nit i noves incorporacions. Fer-ne el seguiment tot coordinant-se amb el Cap de Torn de Reposició. Què busquem? Valorarem la teva capacitat per a la gestió d'equips i les teves habilitats per animar i desenvolupar a les persones que formaran part del mateix, guiant-los i prenent decisions conjuntes. Busquem la teva orientació a resultats i la teva capacitat per aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients. També la teva adaptació al canvi i la teva capacitat analítica i de planificació. Les teves capacitats comunicatives per animar i orientar al teu equip. La teva empatia i capacitat per adaptar-te en qualsevol situació i gestionar el conflicte. Les teves ganes de seguir creixent i sumant al projecte Bon Preu! Quina experiència necessites? Valorem experiència en la gestió de  magatzems i sobretot en el torn de nit Competències Compromis Confiança Gestió del conflicte Iniciativa i Proactivitat Orientació als resultats Planificació i organització Tolerància estrés Treball en equip Què t'oferim? 8% de descompte en totes les compres de qualsevol establiment del Grup.  Horaris fixes nocturns Contracte indefinit, apostem per l'estabilitat. Periode de formació previa per garantir l'èxit en el teu lloc de treball. Entre molts d'altres beneficis.   Encara no ho saps? Forbes reconeix Bonpreu i Esclat com una de les 100 millors empreses de tot l'Estat per treballar. Si t'hem creat curiositat per saber com ho faràs, no ho dubtis: INSCRIU-TE ARA, SEGUR QUE T'AGRADARÀ LA TEVA FEINA!
Más información
Fecha publicación: Hace 21 días Ubicación: Tremp - Lleida (España) Área funcional: Otros Sector empresa: Otros

Información de la empresa
Jobatus es un portal de empleo orientado tanto a candidatos como a empresas. Búsqueda de empleo y publicación del currículum. Búsqueda de candidatos y publicación de ofertas.
¿Buscas trabajo en esta empresa? Más información sobre la empresa y sus ofertas
Clicar en "Inscríbete a la oferta ahora" te lleva fuera de DonEmpleo, no nos hacemos responsables de su contenido

Advertencia fraude
Para evitar cualquier tipo de fraude o estafa, desconfía de toda oferta que solicite dinero para comenzar a trabajar, y de cualquier comunicación que pueda venir desde otro páis. Más información sobre cómo identificar ofertas de trabajo falsas.


Empleos similares

Formación relacionada
Si quieres trabajar en Otros, necesitas formación que te propocione los conocimientos necesarios.
  • Fórmate con los cursos para Otros online disponibles...

 
Recibir más ofertas como la actual
Crea una alerta y recibirás por correo electrónico, ofertas similares a esta.

Responsable torn de Nit - Tremp
Otros | Tremp - Lleida (España)


Correo electrónico para recibir las ofertas


Al enviar este formulario, aceptas nuestras políticas legales
y además declaras que eres mayor de 18 años.

Crear alerta  Cerrar
 
Comparte esta oferta en tu red social preferida
Solo has de clicar encima de la imagen de la red en la que deseas compartir la oferta,
después sigue las instrucciones que te solicitará la red social elegida:

 
Denunciar esta oferta como fraude
¿Hay algún error en la información que sale sobre esta oferta de empleo?

Tu correo electrónico para responderte

Detalles del fraude o error